Pantai Mas hangmat

 

home

1 persoons hangmat

2 persoons hangmat

kinderhangmat

tas

goed doel

gebruikers mail

kleuren

contact

 

PANTAI  MAS Spiritual Learning & rejuvenation centre North- Bali

Pantai Mas hangmatten is een MVO initiatief vanuit Pantai-Mas centrum in Noord-Bali, opgezet door Evert Halbesma. Klik voor link.

 

Ruim zes jaar geleden kregen mijn vriend en ik een cadeau dat nu niet meer uit ons leven is weg te denken is: een twee-persoons lichtgewicht hangmat die tussen elke bomenset opgehangen kan worden. Waar wij niet al gebungeld hebben samen. In Amsterdam thuis op het balkon, boven op zolder, in het Vondelpark, in de tuin op vakantie in Zeeland, op de camping in Oosterbeek. Even een middagdutje samen, of gewoon een krantje lezen of samen stil naar de sterren kijken. 

Toen ons zoontje een paar jaar later geboren werd, kregen hij en zijn drie broers ook elk een hangmat. Een babyhangmatje voor de kleine en één-persoons hangmatten voor de grote jongens. Iedereen z’n eigen hangmat, wel goed, want die van ons werd wel erg vaak geleend… Geregeld bungelt iedereen van jong tot oud boven of naast elkaar tussen de bomen. Deze hangmatten zijn een vast onderdeel van onze vakanties. Daar liggen de jongens weer te keten in die onverwoestbare vrolijk gekleurde zakken en ook vaak genoeg liggen ze er rustig in te lezen. De jongste heeft het al van z’n broers overgenomen: “Mama de storm komt”- wat betekent dat er stevig geduwd moet worden. Grote teleurstelling als de storm na verloop van tijd weer gaat zitten.

De hangmatten blijken onverwoestbaar, ze zijn slijtvast en makkelijk te wassen in de wasmachine. Ze staan leuk met hun felle kleuren en ze wegen niets en nemen nauwelijks ruimte in beslag, dus je neemt ze zo mee. Het simpele ophangsysteem, bevestiging door een aan elkaar geknoopt touw d.m.v. een lus om de boom heen te slaan, is heel eenvoudig en veilig. Je eigen gewicht trekt de boel strak. Kortom, een aanrader. Geweldig dat ze nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

 

Een enthousiaste gebruiker